• Рамка със Снимки  "Любовно Уравнение"

Рамка със Снимки "Любовно Уравнение"


Подарате незабравим подарък на вашите близки , който ще им остане за спомен и ще им напомня за вашите сециални отношения.Персонализирана рамка с три ваши снимки или колажи. Специално изработена за Вас или Вашите роднини и приятели, като нашите специалисти използват висококачествени печатни материали и машини.е подходяща как то за Свети Валентин , Годишнина и друг повод , така и без повод просто да покажете колко много държите на вашите близки. 

Как да поръчам?

Изпратете ни вашите снимки от полетата "Добавете Снимка". Цветовете и пожеланието може да ни напишете в формата "Допълнителна Информация"  и ние ще направим един незабравим подарък подходящ за всеки повод.

!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването и.  За най-добри резултати попълнете коректно формата в дясно на всеки артикул и нека снимките , които ни изпращате да са светли, ясни , с добро качество и хората на тях да не са „изрязани“.

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация , а Вие може да се свържите с нас на :
Директно през Facebook Messenger  в сайта,
Телефонен номер +359 898 381 625.
Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни 
ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено с любов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър

Рамка със Снимки "Любовно Уравнение"

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0898381625
  • 18.99лв


Формуляр на продукта:


Тагове: Рамка със снимка, Подарък за Свети Валентин, Рамка Уравнение,