Ключодържател "Моето Сърце" Със Снимка + Подарък Кутийка

Персонализиран Ключодържател със снимка във формата на сърце. Изпълнен е с безцветна течност в която при разклащане плуват  сърчица. Подходящ подарък за коледните празници. Ключовете са един от предметите , които са винаги с нас и така вашият подарък ще е винаги във вашият любим.

Как да поръчам?

Поръчайте лесно, като попълните формуляра за продукта. Добавете снимка за едната страна на ключодържателите ,а за другата попълнете полето "Добавете текст" или добавете втора снимка.Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването и.  За най-добри резултати попълнете коректно формата в дясно на всеки артикул и нека снимките , които ни изпращате да са светли, ясни , с добро качество и хората на тях да не са „изрязани“.

!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването и.  За най-добри резултати попълнете коректно формата в дясно на всеки артикул и нека снимките , които ни изпращате да са светли, ясни , с добро качество и хората на тях да не са „изрязани“.


При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация , а Вие може да се свържите с нас на :
Телефонен номер +359 898 381 625.
Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни 
ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено с любов" .
Директно през Facebook Messenger  в сайта.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър

Ключодържател със снимка "Моето Сърце" + Подарък Кутийка

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0898381625
  • 9.99лв


Формуляр на продукта:


Тагове: Ключодържател със снимка, Ключодържател Сърце, Ключодържател Сърце със Снимка .