Общи Условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА Titiart.eu

Настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ уреждат взаимоотношенията между TITIART LTD/ТИТИАРТ ЕООД и Потребителите на електронни (Интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн https://titiart.eu/ , поддомейните му (наричани заедно за краткост „Онлайн магазин/ът“) и използващи информационните и търговски услуги, предлагани от https://titiart.eu/ (Услуги/те) в Онлайн магазина, включително условията за сключване на договор за покупко-продажба от разстояние с ТИТИАРТ ЕООД или друг търговец („Партньор“), предлагащ стоки и услуги за продажба чрез Онлайн магазина. За да получи възможност да използва Услугите на https://titiart.eu/, Потребителят извършва регистрация в Онлайн магазина, с което се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия.

Поръчката на продукт/и през е-магазина означава изразено съгласие за сключване на договор за дистанционна продажба.

ВНИМАНИЕ! Внимателно прочетете тези Общи условия, преди да използвате този уеб сайт. Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с настоящите Общи условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, не използвайте този уеб сайт/!

ДАННИ ЗА ПРОДАВАЧА

    ТИТИАРТ ЕООД / TITIART LTD е дружество, регистрирано в Република България, със седалище и адрес на управление: гр. Ямбол, ул. Енос №2; вписано в Търговския регистър и регистър на ЮЛНЦ към Агенция по вписванията с ЕИК 207661248, телефон за контакт +359 88 66 0 99 88 / email: titiart@abv.bg.

1. Общи условия

    Настоящите Общи условия представляват правно споразумение със задължителна, обвързваща сила между онлайн магазин TitiArt.eu и потребителите (Вие) във връзка с услугите, предлагани от TitiArt.eu. С разглеждането на страниците, натискането на обектите или връзките, разположени на страниците на TitiArt.eu, Вие се съгласявате, приемате и се задължавате да спазвате тези Условия. 

TITIART LTD / ТИТИАРТ ЕООД, регистриран по Търговския закон на Република България,

със седалище и адрес на управление:

гр.Ямбол,  ул.“Енос“ № 2

ЕИК:  207661248;

МОЛ: Марияна Николова;

2. За поверителността на вашите данни

    ТИТИАРТ ЕООД обработва и предприема мерки за защита на личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Потребителите се съгласяват, че ТИТИАРТ ЕООД има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на уебсайта. За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо приемането на следните данни: 

- име и фамилия;

- e-mail;

- телефон за връзка;

- адрес за фактура и доставка;

- пощенски код;

В последствие имате възможност да коригирате тези данни от Вашия личен профил.

    Данните, които ще получим при поръчката, регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, Абонамент  за новини, връзка с Вас в случай на проблеми, свързани с поръчката и подобряване на обслужването на ТИТИАРТ ЕООД. Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.  В случай, че имате абонамент и желаете да го прекратите, можете да го направите по всяко време от връзката, разположена в края на всяка новина.

Вашият потребителският профил може да бъде изтрит от системата на titiart.eu заедно с прилежащите към него данни при желание от Ваша страна.

3. Поръчката

    Всяка поръчка на продукт или услуга през системата на titiart.eu е свързана със задължение за плащане по избран от Вас начин.  В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, пощенски код, начинa на доставка и начина на плащане. След приключване на поръчката Ви на посочения телефон ще получите обаждане от нас с потвърждение на същата информация. Фирма ТИТИАРТ ЕООД и онлайн магазина titiart.eu поемат отговорност за поръчката, САМО след като всички детайли са уточнени по телефон между наш сътрудник и потребителя (клиента). Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите от Вашия личен профил.

4. Цени

    Всички цени са в лева с включен ДДС и са валидни единствено и само към момента на публикуването им, като ТИТИАРТ ЕООД си запазва правото, без предупреждение, да ги променя по всяко време. Цените на продуктите са показани без цената за доставка, за която можете да се информирате на страницата "Доставка и плащане" или да получите информация за нея в процеса на поръчка.

5. Проблеми при изпълнение на поръчката

    Въпреки че се стремим да изпълняваме всички поръчки с точност, изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини: 

5.1. Правим всичко възможно да разполагаме с наличности от продуктите, но е възможно някой от поръчаните артикули да не е наличен; в този случай ще се свържем с Вас възможно най-бързо на посоченият от Вас телефонен номер. 

5.2. Избрали сте „Плащане по банков път“, но не е извършено такова или има забавяне на плащането.

5.3. Посочили сте грешни или непълни данни за доставка -  имена, адрес, телефон, пощенски код.

5.4. Не сте потвърдили вашата поръчка пред наш служител.

    При несъответствие между получените и поръчаните продукти или възникване на неточност по наша вина, ще поемем разходите по последващо връщане и замяна на несъответстващите продукти. При невъзможност за доставка не по вина на titiart.eu (не се намирате на посочения адрес или не отговаряте на обажданията на доставчика), Вашата поръчка ще бъде върната при нас докато се свържем с Вас .

6. Плащане

    Поръчките се заплащат по Ваш избор, по един от методите, посочени в е-магазина. При избор на метод за плащане, различен от наложен платеж, Вие изразявате съгласието си да заплатите цената на Вашата поръчка авансово на посочената от нас сметка.

6.1. Плащане при доставка: при получаване на поръчката, плащате на куриера. Фирма ТИТИАРТ ЕООД работи с  водещата куриерска компания  Еконт, като всички наши клиенти ползват корпоративните ни отстъпки за техните куриерски услуги. 

6.2. Плащане при получаване от наш магазин: плащате на място в наш магазин, при получаване на поръчката.

6.3. Авансов превод по посочената ни банкова сметка.

6.4. Авансово плащане през EPay - където можете да използвате и дебитна или кредитна карта.

6.5. Авансов плащане в офисите на EasyPay - можете да платите в един от над 1500 офиса в цяла България.

7. Доставка и получаване на продуктите

7.1. С изпращането на потвърждение за поръчка, Вие се съгласявате да заплатите цената на избраните продукти и посочената стойност на транспортните разходи.

7.2. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена, пощенски код, предпочитана дата на доставка и допълнителни инструкции.

7.3. Получаване на място в  магазин на ТИТИАРТ ЕООД: избира се в процеса на поръчка след като изберете предпочитана дата и час на получаване.

7.4. Срок за доставка: Срокът за доставка зависи от обема на Вашата поръчка и се изпращат до 3 дни след потвърждение на Вашият проект.

8. Рекламации и въпроси към нас

    Моля, свържете се с нас на телефон 0886609988 за да обсъдим всякакви въпроси, свързани с продуктите или услугите, предоставяни от ТИТИАРТ ЕООД и titiart.eu .

9. Спорове. Алтернативно решаване на спорове

    Фирма ТИТИАРТ ЕООД държи на своите клиенти и се старае да разреши всяка рекламация или спор, съгласно добрите бизнес практики, Общите условия на сайта titiart.eu и законовите разпоредби на Република България.

    Всички спорове относно задължения, произтичащи от договори за онлайн продажби на titiart.eu , при които не е постигнато споразумение, се решават в българския съд или органите за алтернативно решаване на спорове.


10. Съдържание и авторски права

    Уебсайтът съдържа авторски материали и текстове, изображения, графични лога, графики, лога на търговски марки, бази данни и софтуер, които са собственост или са лицензирани от ТИТИАРТ ЕООД и са  защитени от българските и други приложими закони и конвенции за авторски, сродни и други права върху интелектуална собственост.  Възпроизвеждането на съдържанието, на уебсайта и/или  който и да е негов елемент, обект на интелектуална собственост,  може да се извършва само и единствено с писменото съгласие на ТИТИАРТ ЕООД. Използването на услугите и на уебсайтa не предоставя на потребителите каквито и да е права върху обектите на интелектуална собственост в цялост, нито върху която и да е част от тях. 

Отзиви (0)

Напишете отзив

Note: Без HTML код моля!
   Лош           Добър

 ТитиАрт - Персонализирани Подаръци за Всеки Повод

ТитиАрт ви предлага най-добрите идеи за готини и яки подаръци за всеки повод за мъже , за жени , за деца или за цялото семейство . Подарете нещо ново и атрактивно, което ще им остане за спомен за цял живот . Изберете от многото персонализирани подаръци и колажи , изработени със снимка и индивидуално по ваш вкус или ни предложете своя идея , която ние да изработим . Доверете ни се и ние ще направим най-уникалният и запомнящ се подарък за всеки повод .