Изработка и Доставка

Здравейте приятели,
eкипът на TitiArt.eu е винаги готов да отговори на вашите въпроси. Може да се свържете с нас на мобилен номер +359 898 38 16 25 или чрез фейсбук страницата ни .

През същите връзки може да направите и директни поръчки.

Харесайте фейсбук страницата ни за да следите всички нови продукти и актуални промоции. ->
 ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено с любов"
 .

Ние Ви гарантираме, че ще получите точно това, което виждате на снимкитеАртикулите от всяка поръчка биват преглеждани за дефекти, а Вие получавате опцията "Преглед и Тест" за да се уверите в качеството им.

За всяка поръчка Вие ще получите съобщение на вашият емайл адрес , а наш служител ще се свърже с Вас за да потвърждение и уточниние. В деня на изпращане ще получите емайл за обновяване на статуса на поръчката.

Методи за Доставка и Плащане

1.Поръчки на стойност под 5лв НЕ се изпълняват!

2. ДОСТАВКА С КУРИЕРСКА ФИРМА "ЕКОНТ ЕКСПРЕС"

  • Доставката се извършва чрез куриерска фирма Еконт, като всички наши потребители ползват отстъпка за цената на доставката. Доставката до офис на Еконт за поръчка до 1кг е 4,90лв.
  • Всички пратки имат опция "Преглед и Тест".
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за всяка поръчка над 50лв в рамките на България до офис на фирма Еконт.  

3. НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ПРИ ДОСТАВКА 

Този вид плащане и доставка е най-често използваният. При него заплащате на куриера или на наш служител, когато получите стоката на посочения от вас адрес или офис на фирма Еконт. Като ще заплатите стойността на поръчката и стойността куриерската услуга.

4. Гаранция и Рекламации

  • При получаване на поръчката ще имате възможността да прегледате и тествате( до колкото е възможно) поръчаните от Вас артикули. Ако решите да върнете поръчката без да има дефект на артикулите ще трябва да заплатите стойността на двете куриерски услуги. 
  • При остановена повреда по вина на транспортната фирма се свържете с нас и заявете в Рекламация към офиса или куриера, който ви предава пратката.
  • При остановена дефектна или неработеща стока при прегледа моля свържете се с нас докато сте в офиса и ще уточним как да процедираме с рекламацията. Всеки такъв случай се разглежда индивидуално и с голяма отговорност !