• Бродирана Наричанка "Кукер"

Бродирана Наричанка "Кукер"

Уникална и автентична, тази бродирана картина представя българския кукер - символ на здраве, благополучие и защита от зли сили. Изработена с прецизност и внимание към детайла, тази картина носи в себе си духа на традиционните български обичаи и обреди. Със своите ярки и живи цветове, тя ще внесе в дома ви усещане за празничност и културно богатство. Наричането за здраве на семейството добавя допълнителна стойност и смисъл към тази изящна творба, правейки я идеален подарък за близки хора или за самите вас. Добавете този впечатляващ акцент към вашия интериор и се насладете на красотата и символиката на българските традиции.

Как да поръчам?

Ценим вашия интерес към нашите уникални ръчно изработени бродерии. Въпреки това, поради индивидуалния характер на всяко творение, е възможно да не разполагаме с продукта в момента. Не се притеснявайте! Ако избраният от вас продукт е временно недостъпен, нашият екип ще се свърже с вас възможно най-скоро, за да уточним времето за изработка и да ви информираме за статуса на вашата поръчка. Благодарим ви за разбирането и търпението.

*Работим само с фирма ЕКОНТ!

*Приемаме поръчки само в онлайн магазина ни!

!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, след потвърждението и уточняването й. 

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация , а Вие може да се свържите с нас на :
Директно през Facebook Messenger  в сайта,
Телефонен номер +359 886 609 988.
Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни 
ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено с любов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър
Потвърждение чрез код:

Бродирана Наричанка "Кукер"

  • Код на продукта:Ръчна бродерия
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0886609988
  • 44.99лв


Формуляр на продукта:


Тагове: машинна бродерия, кукер, декорация за дома,