• Магнитче "Свето Кръщение"

Магнитче "Свето Кръщение"

Персонализирано магнитче с Ваша снимка в ПВЦ обложка. Прекрасен начин да оставите спомен за всички гости присъстващи на кръщене , сватба, рожден ден или за коледните празници. Специално изработена за Вас или Вашите роднини и приятели, като нашите специалисти използват висококачествени печатни материали и машини. Персонализирано магнитче Формат 4,5см/7см от висококачествена гланцирана фотохартия във ПВЦ обложка. 

Как да поръчам?

Поръчайте лесно, като попълните формуляра за продукта. Добавете снимка, която да ползваме. Чрез тексотово поле "Добавете текст" може да ни напишете какво да включим като колаж.  

!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването и.  За най-добри резултати попълнете коректно формата в дясно на всеки артикул и нека снимките , които ни изпращате да са светли, ясни , с добро качество и хората на тях да не са „изрязани“. 

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация , а Вие може да се свържите с нас на :

Директно през Facebook Messenger  в сайта,

Телефонен номер +359 898 381 625.

Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни

ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено слюбов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър

Магнитче "Свето Кръщение"

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0898381625
  • 1.99лв


Формуляр на продукта:


Продуктът има минимално количество 8

Тагове: Магнитче, Магнит за кръщене, Подарък за гости