• Персонализиран Етикет за Кръщене

Етикет за Кръщене

Персонализиран етикет за бутилка изработен специално за Вашият празник. Етикета може да бъде направен за всеки повод и празник, със снимка или само пожелание. Етикета е изработен от висококачествена лепяща хартия.

Ориентировъчен размер 10/15см

Как да поръчам?

Поръчайте лесно, като попълните формуляра за продукта. Във формата "Предпочитани Цветове и Тематика" ни напишете какъв да е фона , като може да е комбинация от цветове или любима анимация. След което ни напишете вашето пожелание и събитието с което е свързано. Добавете вид на етикета, дали да бъде само снимка, само пожелание или снимка с пожелание. Полето за добавяне на снимка не е задължително, ако искате само текст не добавяйте снимка. В текстовото поле "Допълнителна информация" може да ни напишете да допълним или премахнем нещо от колажа или забележка как да бъде изработен и какво да съдържа .

!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването и.  

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация , а Вие може да се свържите с нас на :
Директно през Facebook Messenger  в сайта,
Телефонен номер +359 898 381 625.
Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни 
ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено с любов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър

Персонализиран Етикет за Кръщене

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0898381625
  • 1.49лв


Формуляр на продукта:


Тагове: Етикети за Вино, Етикети за Кръщене, Етикети за Сватба