• Дървен Магнит За Кръщене "Ангелче с Цветя"

Дървено Магнитче За Кръщене "Ангелче с Цветя"

Персонализирано дървено магнитче със снимка, името и датата на кръщенето във формата на ангелче с цветя. Прекрасен начин да оставите спомен за всички гости присъстващи на кръщенето на вашето дете. Специално изработена за Вас или Вашите роднини и приятели, като нашите специалисти използват висококачествени печатни материали и машини. Персонализираното магнитче е с приблизителни размери 12см/10см и е изработено от 2мм дърво с магнитна лента на гърба. Снимката е със защитно фолио и не може да бъде подменяна. Всяко магнитче ще бъде опаковано в целофанен плик, за да е готово за подаряване.

Как да поръчам?

Поръчайте лесно, като попълните формуляра за продукта, като отбележете ни датата на събитието и ни напишете името на детето в полетата. От бутона "Добави Снимка" качете снимка, която да ползваме. В полето "Допълнителна Информация" може да ни напишете да допълним или променим продукта.

 !!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването и.  За най-добри резултати попълнете коректно формата в дясно на всеки артикул и нека снимките , които ни изпращате да са светли, ясни , с добро качество и хората на тях да не са „изрязани“. 

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация , а Вие може да се свържите с нас на :

Директно през Facebook Messenger  в сайта,

Телефонен номер +359 898 381 625.

Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни

ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено слюбов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър

Дървен Магнит За Кръщене "Ангелче с Цветя"

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0898381625
  • 3.99лв


Формуляр на продукта:


Продуктът има минимално количество 5

Тагове: Магнитче, Магнит за кръщене, Подарък за гости