Покана за повод

Персонализирана покана изработена специално за Ваш повод. Прекрасен начин да поканите вашите приятели да присъстват на кръщене , сватба  , рожден ден или друг специален за вас момент. Специално изработена и напълно персинализирана покана , което означава че ние ще се съобразим изцяло с вашите желания. Можем да вмъкнем снимки, текстове, картинки и дори да изберте различна форма на поканата.

Ориентировъчен  размер 10см/15см в сгънато състояние.

Как да поръчам?

Поръчайте лесно, като попълните формуляра за продукта. Добавете текста, който искате да напишем в поканите. Добавете дата на събитието и качете снимка на детето, която искате да добавим.

!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването и.  За най-добри резултати попълнете коректно формата в дясно на всеки артикул и нека снимките , които ни изпращате да са светли, ясни , с добро качество и хората на тях да не са „изрязани“.

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация , а Вие може да се свържите с нас на :
Директно през Facebook Messenger  в сайта,
Телефонен номер +359 898 381 625.
Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни 
ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено с любов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър

Покана за повод

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0898381625
  • 2.49лв


Формуляр на продукта:


Тагове: Покана за рожден ден, Покана за кръщене, Покана за първи рожден ден