• Колаж "Кръстници любими" Със Снимка + ПОДАРЪК РАМКА

Колаж "Кръстници любими" Със Снимка 
+ ПОДАРЪК РАМКА

 

Колаж за подарък на кръстник или кръстница, който може да е основен подарък или допълнение към вашият. Покажете, че обичате и уважавате кръстниците на детето си с този подарък. Този колаж ще остане незабравим спомен и ще им напомня за този специален ден както за вас, така и за тях. Попълнете формуляра правилно , а в полето допълнителна инфромация може да ни напишете да добавим още нещо. След като го изработим първо ще ви изпратим по емайл за корекции или промени. Специално изработена за Вас или Вашите роднини и приятели, като нашите специалисти използват висококачествени печатни материали и машини. 

Как да поръчам?

Поръчайте лесно, като попълните формуляра за продукта. В текстовото поле "Допълнителна информация" може да ни напишете да допълним или премахнем нещо от колажа или забележка как да бъде изработен и какво да съдържа .

Попълнете формуляра и ние ще изработим персонализиран колаж ,а за да е напълно завършен този подарък получавате ПОДАРЪК РАМКА за него. 

!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването и.  За най-добри резултати попълнете коректно формата в дясно на всеки артикул и нека снимките , които ни изпращате да са светли, ясни , с добро качество и хората на тях да не са „изрязани“.

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация , а Вие може да се свържите с нас на :

Директно през Facebook Messenger  в сайта,

Телефонен номер +359 898 381 625.

Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни

ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено слюбов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър

Колаж "Кръстници любими" Със Снимка + ПОДАРЪК РАМКА

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0898381625
  • 14.99лв


Формуляр на продукта:


Тагове: Колаж за кръстник, Подарък за кръстник, Подарък за кръстница, Колаж със снимка.