• Колаж "Първи стъпки" + Подарък Рамка

Колаж "Първи стъпки"
 + Подарък Рамка

Персонализиран колаж за прохождането на дете. Прекрасен начин да направите подарък за прохождането на дете и да оставите незабравим спомен от това събитие. Специално изработена за Вас или Вашите роднини и приятели, като нашите специалисти използват висококачествени печатни материали и машини. 

*Размер на колажа 13см/18см

*Минимално количество 1бр.

Как да поръчам?

Поръчайте лесно, като попълните формуляра за продукта. Във формата "Предпочитани Цветове и Тематика" ни напишете какъв да е фона, като може да е комбинация от цветове или любима анимация. В полето "Добавете Вашето пожелание" ни напишете какво да бъде пожеланието което да напишем в колажа. След което ни напишете името на детето, както искате да го разпишем в колажа. Добавете датата на прощъпулника снимка на детето и внимателно попълнете останалата информация. В текстовото поле "Допълнителна информация" може да ни напишете да допълним или премахнем нещо от колажа или забележка как да бъде изработен и какво да съдържа .

Попълнете формуляра и ние ще изработим персонализиран колаж по повод прохождането на дете формат 13/18 от висококачествена гланцирана фотохартия. За да е напълно завършен този подарък получавате ПОДАРЪК РАМКА за него.

*Работим само с фирма ЕКОНТ!

*Приемаме поръчки само в онлайн магазина ни!

!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването й.  За най-добри резултати попълнете коректно формата в дясно на всеки артикул и нека снимките , които ни изпращате да са светли, ясни, с добро качество и хората на тях да не са „изрязани“.

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация, а Вие може да се свържете с нас на:


Директно през Facebook Messenger  в сайта,
Телефонен номер 
+359 886 609 988.
Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни 
ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено с любов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър

Колаж "Първи стъпки" + Подарък Рамка

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0886609988
  • 12.99лв


Формуляр на продукта:


Тагове: Колаж за Прощъпулник, Прощъпулник, Подарък за Прощъпулник,