• Дървен сувенир "Стъпвай смело"

Дървен сувенир "Стъпвай смело"

Персонализиран сувенир за прощъпулник на дете. Прекрасен начин да направите подарък за прохождането на дете и да оставите незабравим спомен от това събитие. Специално изработена за Вас или Вашите роднини и приятели.

Размер на сувенира: 16см ширина, 19см височина

Как да поръчам?

Поръчайте лесно, като попълните формуляра за продукта. В полето "Добавете Вашето пожелание" ни напишете какво да бъде пожеланието което да изгравираме, като молим да не е много дълго за да може да е четливо. След което ни напишете името на детето, както искате да бъде изгравирано. Добавете датата на прощъпулника и внимателно попълнете останалата информация. В текстовото поле "Допълнителна информация" може да ни напишете да допълним или премахнем нещо.

*Работим само с фирма ЕКОНТ!

*Приемаме поръчки само в онлайн магазина ни!

!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването й.  За най-добри резултати попълнете коректно формата в дясно на всеки артикул и нека снимките , които ни изпращате да са светли, ясни, с добро качество и хората на тях да не са „изрязани“.

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация, а Вие може да се свържете с нас на:


Директно през Facebook Messenger  в сайта,
Телефонен номер +359 898 381 625.
Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни 
ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено с любов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър

Дървен сувенир "Стъпвай смело"

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0898381625
  • 12.99лв


Формуляр на продукта:


Тагове: Колаж за Прощъпулник, Прощъпулник, Подарък за Прощъпулник,