• Бебешка Визитка "Първа Годинка" Със Снимки Формат А3 + ПОДАРЪК РАМКА

Бебешка Визитка "Първа Годинка" Със Снимки
 + Подарък Рамка 

Персонализиран колаж А3 тип Визитка и снимки за първата годинка на дете. Може да бъде описан като подарък от кръстници или от името на детето. Колажа представлява развитието на детето до неговата първа годинка. Съдържа данните от неговото раждане, снимки и всичко което е направило през тази година. Това е чудесен подарък за родителите на вече едногодишното дете. Това ще им напомня за тази най-важна в развитието на едно дете година и как бързо е пораснало то. Подходящ и за подарък за първи рожден ден и кръщене. Тематиката и съдържанието да колажа определяте вие , а ние ще се постараем да изработим един невероятен подарък.

*Размер на колажа А3 или 42см./29,7см.

*Минимално количество 1бр.

Как да поръчам?

Поръчайте лесно, като попълните формуляра за продукта. Във формата "Предпочитани Цветове и Тематика" ни напишете какъв да е фона , като може да е комбинация от цветове или любима анимация. След което ни напишете името на детето, както искате да го разпишем в колажа. Добавете 10 снимки, които да сложим в името. Попълнете внимателно останалата част от данните за детето. В текстовото поле "Допълнителна информация" може да ни напишете да допълним или премахнем нещо от колажа или забележка как да бъде изработен и какво да съдържа .

Попълнете формуляра и ние ще изработим персонализиран колаж  Формат А3 от висококачествена гланцирана фотохартия. За да е напълно завършен този подарък получавате ПОДАРЪК РАМКА за него.

*Работим само с фирма ЕКОНТ!

*Приемаме поръчки само в онлайн магазина ни!

!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването и.  За най-добри резултати попълнете коректно формата в дясно на всеки артикул и нека снимките , които ни изпращате да са светли, ясни , с добро качество и хората на тях да не са „изрязани“.

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация, а Вие може да се свържете с нас на:


Директно през Facebook Messenger  в сайта,
Телефонен номер +359 886 609 988.
Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни 
ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено с любов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър

Бебешка Визитка "Първа Годинка" Със Снимки Формат А3 + ПОДАРЪК РАМКА

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0886609988
  • 29.99лв


Формуляр на продукта:


Тагове: Подарък за първи рожден ден, Подарък за кръщене, Бебешка Визитка, Визитка за Първата Годинка,