Pop Up Картичка "Честито Кръщене"

Персонализирана картичка за кръщене. Прекрасен начин да увековечите този прекрасен за родителите и детето празник. Картичка, която ще остане за спомен и винаги ще напомня за Вас. Може да бъде изработена със снимки или на тяхно място да се вмъкне нещо по Ваш избор! Специално изработена за Вас или Вашите роднини и приятели, като нашите специалисти използват висококачествени печатни материали и машини.

Как да поръчам?

Поръчайте лесно, като попълните формуляра за продукта. Във формата "Предпочитани Цветове и Тематика" ни напишете какъв да е фона , като може да е комбинация от цветове или любима анимация. След което ни напишете името на детето, както искате да го разпишем в картичката. Добавете дата на кръщенето и внимателно попълнете данните в следващите полета. В текстовото поле "Допълнителна информация" може да ни напишете да допълним или премахнем нещо от картичката или забележка как да бъде изработена и какво да съдържа .

Попълнете формуляра и ние ще изработим персонализирана картичка за кръщене.

Размер на картичката: 10/13,5см.

!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването и.  За най-добри резултати попълнете коректно формата в дясно на всеки артикул и нека снимките , които ни изпращате да са светли, ясни , с добро качество и хората на тях да не са „изрязани“.

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация , а Вие може да се свържите с нас на :
Директно през Facebook Messenger  в сайта,
Телефонен номер +359 898 381 625.
Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни 
ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено с любов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър

Pop Up Картичка "Честито Кръщене"

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0898381625
  • 9.99лв


Формуляр на продукта:


Тагове: Картичка за кръщене