Покана за кръстник "Ангелче"

Дървена, гравирана и персонализирана покана за Кръстник. Поканата е във формата на облаче с повдигащ се образ на ангелче, под което е гравиран важният въпрос "Ще бъдеш ли мой кръстник?". Прекрасен начин да поканите вашите приятели да бъдат кръстници на детето Ви, в този важен ден! Специално изработено за Вас или Вашите роднини и приятели, като нашите специалисти използват висококачествени печатни материали и машини.

Поканата е изцяло дървена с лазерна гравюра и размери 14см/15см. Вие получавате поканата за кръстник пакетирана в прозрачна целофанена торбичка, готова за подаряване.

Как да поръчам?

Поръчайте лесно, като попълните формуляра за продукта. Добавете текста, който искате да гравираме в поканите , името на детето от което е поканата и името на кръстника. В полето "Допълнителна информация" може да ни напишете ако желаете да променим или добавим нещо към поканата.

!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването и.  За най-добри резултати попълнете коректно формата в дясно на всеки артикул и нека снимките , които ни изпращате да са светли, ясни , с добро качество и хората на тях да не са „изрязани“.

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация , а Вие може да се свържете с нас на :
Директно през Facebook Messenger  в сайта,
Телефонен номер +359 898 381 625.
Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни 
ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено с любов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър

Покана за кръстник "Ангелче"

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0898381625
  • 19.99лв


Формуляр на продукта:


Тагове: Покана за кръщене, Покана за кръстник, Покана за кръстница