• Колаж "Бебешка Визитка" Със Снимка + ПОДАРЪК РАМКА

Колаж "Бебешка Визитка" Със Снимка
 + Подарък Рамка

 

Персонализирана визитка за раждането на дете. Направете препрасен подарък за родителите на новородено , като им подарите нещо специално, което ще им напомня за появата на тяхната рожба. Прекрасен подарък за деня на изписването и аксесоар към детската стая. Напълно персонализирана визитка с данните от раждането и първата на снимка на бебето. Попълнете формуляра правилно , а в полето допълнителна инфромация може да ни напишете да добавим още нещо. След като я изработим първо ще ви я изпратим по емайл за корекции или промени. Специално изработена за Вас или Вашите роднини и приятели, като нашите специалисти използват висококачествени печатни материали и машини. 

*Размер на колажа А4 или 21см/29,7см

*Минимално количество 1бр.

Как да поръчам?

Поръчайте лесно, като попълните формуляра за продукта. Във формата "Предпочитани Цветове и Тематика" ни напишете какъв да е фона , като може да е комбинация от цветове или  анимация. След което ни напишете името на детето, както искате да го разпишем в колажа. Добавете снимка от раждането на детето и внимателно попълнете останалите данни.В текстовото поле "Допълнителна информация" може да ни напишете да допълним или премахнем нещо от колажа или забележка как да бъде изработен и какво да съдържа .

Попълнете формуляра и ние ще изработим персонализиран колаж бебешка визитка за новородено Формат А4 от висококачествена гланцирана фотохартия. За да е напълно завършен този подарък получавате ПОДАРЪК РАМКА за него. 

*Работим само с фирма ЕКОНТ!

*Приемаме поръчки само в онлайн магазина ни!

!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването и.  За най-добри резултати попълнете коректно формата в дясно на всеки артикул и нека снимките , които ни изпращате да са светли, ясни , с добро качество и хората на тях да не са „изрязани“.

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация , а Вие може да се свържите с нас на :

Директно през Facebook Messenger  в сайта,

Телефонен номер +359 886 609 988.

Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни

ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено слюбов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър

Колаж "Бебешка Визитка" Със Снимка + ПОДАРЪК РАМКА

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0886609988
  • 19.99лв


Формуляр на продукта:


Тагове: Бебешка Визитка Със Снимка, Колаж за Новородено Със Снимка, Бебешка Визитка за Изписване Със Снимка.