Рамка със Снимки "Baby"


Персонализирана рамка с четири ваши снимки . Добавете четири ваши вертикални (изправени) снимки от полетата в дясно и в полето "Допълнителна Информация" ни кажете вашата идея и последователност на снимките. Ние ще направим един специален и персонализиран подарък за вашите близки и приятели. Рамката пристига в картонена обложка , за  сигурно транспортиране и за да е лесна за пакетиране в подаръчна хартия. Чудесен подарък за родителите на новородено бебе , за рожден ден на дете , кръщене  и други поводи.Размери на рамката: 41.5х18.5 см.

Как да поръчам?

Изпратете ни вашата снимка от полето "Добавете Снимка". Цветовете и пожеланието може да ни напишете в формата "Допълнителна Информация"  и ние ще направим един незабравим подарък подходящ за всеки.

!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването и.  За най-добри резултати попълнете коректно формата в дясно на всеки артикул и нека снимките , които ни изпращате да са светли, ясни , с добро качество и хората на тях да не са „изрязани“.

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация , а Вие може да се свържите с нас на :
Директно през Facebook Messenger  в сайта,
Телефонен номер +359 898 381 625.
Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни 
ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено с любов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър

Рамка със Снимки "Baby"

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0898381625
  • 14.99лв


Формуляр на продукта:


Тагове: Рамка със Снимки, Рамка Бебе, Персонализирана Рамка .