• Подарък за Гости "Heart"

Подарък за Гости "Heart"


  Персонализираните подаръци за гости на сватба, като магнитче с формата на сърце са уникален начин да оставите спомен от вашият специален ден във всички ваши гости. Всяко магнитче е пакетирано в цилофанен плик придружен с картичка с размери 10см/15см. Специално изработена за Вас или Вашите роднини и приятели, като нашите специалисти използват висококачествени печатни материали и машини.

Размер на Магнитчето : 8см/7см

Как да поръчам?

Поръчайте лесно, като попълните формуляра за продукта. Във формата Подапълнете имената на младоженците , Дата на събитието. В текстовото поле "Допълнителна информация" може да ни напишете да допълним или премахнем нещо от колажа или забележка как да бъде изработен и какво да съдържа .


!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването и.  За най-добри резултати попълнете коректно формата в дясно на всеки артикул и нека снимките , които ни изпращате да са светли, ясни , с добро качество и хората на тях да не са „изрязани“.

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация , а Вие може да се свържите с нас на :
Директно през Facebook Messenger  в сайта,
Телефонен номер +359 898 381 625.
Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни 
ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено с любов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър

Подарък за Гости "Heart"

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0898381625
  • 1.99лв


Формуляр на продукта: