• Колаж "Моето Християнче" Със Снимка + ПОДАРЪК РАМКА

Колаж "Моето Християнче" Със Снимка 
+ ПОДАРЪК РАМКА

 

Колаж за подарък на кръщелник, който може да е допълнение към вашият. Покажете че ще обичате, уважавате и подкрепяте винаги своят кръщелник. Този колаж ще остане незабравим спомен и ще напомня за този специален ден както за вас, така и за него. Попълнете формуляра правилно , а в полето допълнителна инфромация може да ни напишете да добавим още нещо. След като го изработим първо ще ви изпратим по емайл за корекции или промени. Специално изработена за Вас или Вашите роднини и приятели, като нашите специалисти използват висококачествени печатни материали и машини. 

*Размер на колажа А4

*Минимално количество 1бр.

Как да поръчам?

Поръчайте лесно, като попълните формуляра за продукта. В текстовото поле "Допълнителна информация" може да ни напишете да допълним или премахнем нещо от колажа или забележка как да бъде изработен и какво да съдържа .

Попълнете формуляра и ние ще изработим персонализиран колаж ,а за да е напълно завършен този подарък получавате ПОДАРЪК РАМКА за него. 

*Работим само с фирма ЕКОНТ!

*Приемаме поръчки само в онлайн магазина ни!

!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването и.  За най-добри резултати попълнете коректно формата в дясно на всеки артикул и нека снимките , които ни изпращате да са светли, ясни , с добро качество и хората на тях да не са „изрязани“.

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация , а Вие може да се свържите с нас на :

Директно през Facebook Messenger  в сайта,

Телефонен номер +359 886 609 988.

Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни

ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено слюбов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър
Потвърждение чрез код:

Колаж "Моето Християнче" Със Снимка + ПОДАРЪК РАМКА

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0886609988
  • 19.99лв


Формуляр на продукта:


Тагове: Колаж за кръщене, Подарък за кръщене, Колаж със снимка.