• Колаж "Твоят празник" + ПОДАРЪК РАМКА

Колаж "Твоят празник"
+ ПОДАРЪК РАМКА

 

Колаж "Твоят празник", който може да се изработи за всеки повод. Колажа е с надпис Баба, Мама или Леля, в който сме сложили четири Ваши снимки, за да може да стане персонален за Вас. Готин подарък за всеки повод като Рожден ден, Имен ден, Осми Март. Попълнете формуляра правилно, а в полето допълнителна информация може да ни напишете ако искате да добавим още нещо. След като я изработим първо ще ви я изпратим по емайл или вайбър за корекции или промени. Специално изработена за Вас или Вашите роднини и приятели, като нашите специалисти използват висококачествени печатни материали и машини. 

*Размера на колажа може да бъде А4 или А3

*Минимално количество 1бр.

Как да поръчам?

Поръчайте лесно, като попълните формуляра за продукта. В текстовото поле "Допълнителна информация" може да ни напишете да допълним или премахнем нещо от колажа или забележка как да бъде изработен и какво да съдържа .

Попълнете формуляра и ние ще изработим персонализиран колаж от висококачествена гланцирана фотохартия. За да е напълно завършен този подарък получавате ПОДАРЪК РАМКА за него. 

*Работим само с фирма ЕКОНТ!

*Приемаме поръчки само в онлайн магазина ни!


!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването и.  За най-добри резултати попълнете коректно формата в дясно на всеки артикул и нека снимките , които ни изпращате да са светли, ясни , с добро качество и хората на тях да не са „изрязани“.

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация , а Вие може да се свържете с нас на :

Директно през Facebook Messenger  в сайта,

Телефонен номер +359 898 381 625.

Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни

ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено с любов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър

Колаж "Твоят празник" + ПОДАРЪК РАМКА

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0898381625
  • 19.99лв


Формуляр на продукта:


Тагове: Колаж със снимка, Колаж Твоят празник, Осми Март