Колаж "Моят Супергерой" 
 + Подарък Рамка

 

Персонализиран колаж формат А3 със снимка и с любимите ни супергерои. Вече имате възможност да направите прекрасен и незабравим подарък за любителите на супергероите. Колажа е подходящ за баща, брат, дядо, вуйчо или чичо, който харесва или е фен на супергероите. Идеален подарък за рожден ден, имен ден или денят на бащата.  Попълнете формуляра правилно , а в полето допълнителна инфромация може да ни напишете да добавим още нещо. След като я изработим първо ще ви я изпратим по емайл за корекции или промени. Специално изработена за Вас или Вашите роднини и приятели, като нашите специалисти използват висококачествени печатни материали и машини. Размера на колажа е формат А3 или 42см/29,7см.

Как да поръчам?

Поръчайте лесно, като попълните формуляра за продукта. Във формата "Предпочитани Цветове и Тематика" ни напишете какъв да е фона , като може да е комбинация от цветове или  анимация. След което отбележете за кого се отнася колажа, а също и с кои супергерои желате да бъде изработен. Добавете снимката която искате да сложим. В текстовото поле "Допълнителна информация" може да ни напишете да допълним или премахнем нещо от колажа или забележка как да бъде изработен и какво да съдържа .

Попълнете формуляра и ние ще изработим Вашият персонализиран колаж. Формат А3 от висококачествена гланцирана фотохартия. За да е напълно завършен този подарък получавате ПОДАРЪК РАМКА за него. 

!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването и.  За най-добри резултати попълнете коректно формата в дясно на всеки артикул и нека снимките , които ни изпращате да са светли, ясни , с добро качество и хората на тях да не са „изрязани“.

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация , а Вие може да се свържите с нас на :

Директно през Facebook Messenger  в сайта,

Телефонен номер +359 898 381 625.

Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни

ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено слюбов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Колаж "Моят Супергерой" Формат А3 + ПОДАРЪК РАМКА

  • Код на продукта: Персонализирани Подаръци
  • Наличност: В наличност - Поръчай сега: 0898381625
  • 24.99лв


Формуляр на продукта:


Тагове: Колаж моят супергерой, Колаж за подарък, Моят герой,