Коледна топка със снимка в поставка елхичка

Персонализирана елха със снимка и поставка. Прекрасен начин, да зарадвате Вашите близки. Елхичка със снимка, която ще им напомня за Вас и ще им остане скъп спомен. Снимките в топката може да бъдат две, от едната и от другата страна. Може да бъде и снимка от едната страна и пожелание от другата. В полето "Допълнителна информация" ни напишете ако искате да променим нещо.

Размера на елхата е: 17см височина , Размера на топката е 6см

Как да поръчам?

Поръчайте лесно, като попълните формуляра за продукта. Добавете снимка, която да използваме. В полето "Добавете вашето пожелание" може да ни напишете ако желаете да има текст отзад на топката. Може да променим гравираният текст на поставката, като в полето "Допълнителна информация" ни напишете какво да изпишем. Молим текста да е от няколко думи за да е четливо.


!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването и.  За най-добри резултати попълнете коректно формата в дясно на всеки артикул и нека снимките , които ни изпращате да са светли, ясни , с добро качество и хората на тях да не са „изрязани“. 

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация , а Вие може да се свържете с нас на :

Директно през Facebook Messenger  в сайта,

Телефонен номер +359 898 381 625.

Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни

ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено слюбов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър

Коледна топка със снимка в поставка елхичка

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0898381625
  • 19.99лв


Формуляр на продукта:


Тагове: Коледна играчка елха, Дървена играчка, Нашата първа коледа