• Дървена Рамка за Учител "Знание"

Дървена Рамка за Учител "Знание"

Дървена рамка във формата на отворена книга със снимка и гравирани имената на децата и името на групичката.  Уникален подарък за госпожата от детска градина или ясла. Към рамката има подходяща стойка, с която да може да се сложи на удобно за Вас място. Направете уникален подарък , който винаги ще напомня за вас и ще създава уникална обстановка в дома.

Размера на цялата рамка е 

Размера на снимката е 10/15

Как да поръчам?

Поръчайте лесно, като попълните формуляра за продукта .В полето "Въведете име за горната част" Въведете Името на групичката, което да изгравираме. В текстовото поле "Допълнителна информация" въведете внимателно имената на децата, като ако има съвпадение на имена ни напишиете и инициал на фамилията (Пример - Иван Г. , Иван Н. ). В полето добавете снимка ни добавете снимката, която да сложим в рамката, която ще има защитно фолио.Ако няма обща снимка на децата в допълнителните полета добавете още по една снимка, а ние ще изработим красив колаж от тях.


!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването и.  

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация , а Вие може да се свържите с нас на :
Директно през Facebook Messenger  в сайта,
Телефонен номер +359 898 381 625.
Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни 
ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено с любов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър

Дървена Рамка за Учител "Знание"

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0898381625
  • 19.99лв


Формуляр на продукта: