• Дървена Рамка "Sweetheart"

Дървена Рамка "Sweetheart"


Подарете незабравим подарък на вашите близки, който ще им остане за спомен и ще им напомня за вашите специални отношения. Красивата рамка с изгравирано пожелание в сърце, снимка или специално изработен персонализиран колаж е подходяща както за подарък от кумове, за Свети Валентин , Годишнина или друг повод, така и без повод просто да покажете колко много държите на вашите близки. 

Как да поръчам?

Изпратете ни вашата снимка от полето "Добавете Снимка". Напишете ни какво пожелание да изгравираме от дясната страна в полето "Пожелание" .В текстовото поле "Допълнителна информация" може да ни напишете да допълним или премахнем нещо от или забележка как да бъде изработен и какво да съдържа подукта.

!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването и.  За най-добри резултати попълнете коректно формата в дясно на всеки артикул и нека снимките , които ни изпращате да са светли, ясни , с добро качество и хората на тях да не са „изрязани“.

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация , а Вие може да се свържите с нас на :
Директно през Facebook Messenger  в сайта,
Телефонен номер +359 898 381 625.
Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни 
ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено с любов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър

Дървена Рамка "Sweetheart"

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0898381625
  • 14.99лв


Формуляр на продукта:


Тагове: Рамка Сърце със Снимка, Подарък за Свети Валентин, Рамка Сърце,