• Дървен Подарък "Angel Wings"

Дървен Подарък "Angel Wings"

Подарете незабравим подарък на вашите близки, който ще им остане за спомен и ще им напомня за вашите специални отношения. Красивият дървен сувенир с форма на ангелски крила и изгравирано пожелание, е подходящ както за подарък от кумове, така и за Свети Валентин , Годишнина или друг повод. На гърба има стойка, с която ще можете да я поставите на удобно за Вас място, където да я виждате постоянно.

Как да поръчам?

В полето "Име на притежателя" ни напишете имената, за който ще бъде подаръка. В полето "Дата на събитието" ни напишете датата, която искате да изгравираме. В полето "Пожелание" ни напишете какво пожелание да изгравирамеВ текстовото поле "Допълнителна информация" може да ни напишете да допълним или премахнем нещо или забележка как да бъде изработен и какво да съдържа продукта.

!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването и.  За най-добри резултати попълнете коректно формата в дясно на всеки артикул и нека снимките , които ни изпращате да са светли, ясни , с добро качество и хората на тях да не са „изрязани“.

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация , а Вие може да се свържите с нас на :
Директно през Facebook Messenger  в сайта,
Телефонен номер +359 898 381 625.
Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни 
ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено с любов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър

Дървен Подарък "Angel Wings"

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0898381625
  • 12.99лв


Формуляр на продукта:


Тагове: Рамка Сърце със Снимка, Подарък за Свети Валентин, Рамка Сърце,