Дървен плик "Happy Wedding"

Персонализиран дървен плик допълнение към сватбен подарък, в който можете да сложите парична сума за младоженците. Може да го използвате и като картичка с пожелание, което е като колаж от вътрешната страна. Можем да го изработим за всеки повод и празник, като ни напишете в полето допълнителна информация вашата идея. Този лазерно гравиран сувенир е уникален и неповторим персонализиран подарък за вашите близки или приятели, който винаги ще напомня за вас и ще създава уникална обстановка в дома.

Размер на плика: 16,5см/10см

Размер на картичката вътре: 15см/8см

Как да поръчам?

Поръчайте лесно, като попълните формуляра за продукта. Във формата "Цвят на фона" ни отбележете какъв цвят да бъде фона под сърцата, като може да е бял, червен, розов, син, зелен или жълт. След което във формата "Добавете фамилия на младоженците" ни напишете, фамилията с която ще са бъдещите младоженци. Във формата "Добавете вашето пожелание" ни напишете пожеланието, което ще бъде като картичка колаж от вътрешна страна при паричната сума. Добавете дата на събитието и внимателно попълнете данните в следващите полета. В текстовото поле "Допълнителна информация" може да ни напишете да допълним или премахнем нещо.

*Работим само с фирма ЕКОНТ!

*Приемаме поръчки само в онлайн магазина ни!

!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването и.  За най-добри резултати попълнете коректно формата в дясно на всеки артикул и нека снимките , които ни изпращате да са светли, ясни , с добро качество и хората на тях да не са „изрязани“.

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация , а Вие може да се свържете с нас на :
Директно през Facebook Messenger  в сайта,
Телефонен номер +359 898 381 625.
Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни 
ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено с любов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър

Дървен плик "Happy Wedding"

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0898381625
  • 29.99лв


Формуляр на продукта:


Тагове: Сватбен подарък, Плик за пари, Картичка за сватба, Дървен плик