Дървен плик "Честито завършване"

Персонализиран дървен плик допълнение към абитуриентски подарък, в който можете да сложите парична сума. Може да го използвате и като картичка с пожелание, което е като колаж от вътрешната страна. Можем да го изработим за всеки повод и празник, като ни напишете в полето допълнителна информация вашата идея. Този лазерно гравиран сувенир е уникален и неповторим персонализиран подарък за вашите близки или приятели, който винаги ще напомня за вас и ще създава уникална обстановка в дома.

*Изработени от 12мм дървена основа.

*Размер 16,5см широчина и 10см височина

*Размер на картичката вътре 15см/8

*Всички пликове ще пристигнат при Вас, опаковани по единично в целофанен плик!

*Минимално количество 1бр.

Как да поръчам?

Поръчайте лесно, като попълните формуляра за продукта. След което във формата "Име на притежателя" ни напишете, името на абитуриента което да бъде изгравирано. Във формата "Добавете вашето пожелание" ни напишете пожеланието, което ще бъде като картичка колаж от вътрешна страна при паричната сума. Добавете дата на събитието и внимателно попълнете данните в следващите полета. В текстовото поле "Допълнителна информация" може да ни напишете да допълним или премахнем нещо.

*Работим само с фирма ЕКОНТ!

*Приемаме поръчки само в онлайн магазина ни!

!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването и.  За най-добри резултати попълнете коректно формата в дясно на всеки артикул и нека снимките , които ни изпращате да са светли, ясни , с добро качество и хората на тях да не са „изрязани“.

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация , а Вие може да се свържете с нас на :
Директно през Facebook Messenger  в сайта,
Телефонен номер +359 886 609 988.
Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни 
ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено с любов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър
Потвърждение чрез код:

Дървен плик "Честито завършване"

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0886609988
  • 29.99лв


Формуляр на продукта:


Тагове: Подарък за абитуриент, Плик за пари, Картичка за бал, Дървен плик