• Дървен Магнит  "Свитък"

Дървен Магнит "Свитък"

Дървен сувенир с формата на свитък и с гравирано пожелание за подарък към завършващи. Уникален и неповторим персонализиран подарък за учeниците при завършване на етап от образованието . Направете уникален подарък , който винаги ще напомня за вас и ще създава уникална обстановка в дома.

*Изработени от 2,5 мм дървена основа.

*Размер 7см височина и 5,5см ширина.

*Всички магнити ще пристигнат при Вас, опаковани по единично в целофанен плик!

*Минимално количество 10бр.

Как да поръчам?

Поръчайте лесно, като попълните формуляра за продукта. Въведете Имената на децата, които желаете да изгравираме. В полето "В кой клас са децата" напишете номер и буква на класа, който да бъде изгравиран. Добавете името на учителите, които желаете да бъдат изгравирани. В "Какво да пише най-отгоре" добавете дали да остане надписа "Честито Завършване". В "Добавете Вашето пожелание" ни напишете пожеланието, което да бъде изгравирано. Колкото по кратко е пожеланието, толкова по добре изглежда. Можете да добавите име на училището, което ще бъде изгравирано най-отдолу до номера на класа. В "Допълнителна информация" ни напишете ако желаете да променим нещо или добавим ваша идея. За повече информация можете да ни пишете във фейсбук профила или страницата ни!

*Работим само с фирма ЕКОНТ!

*Приемаме поръчки само в онлайн магазина ни!

!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването и.  

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация , а Вие може да се свържите с нас на :
Директно през Facebook Messenger  в сайта,
Телефонен номер +359 886 609 988.
Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни 
ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено с любов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър
Потвърждение чрез код:

Дървен Магнит "Свитък"

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0886609988
  • 1.49лв


Формуляр на продукта:


Продуктът има минимално количество 10

Тагове: Дървен Магнит "Свитък"