• Дървен магнит "Rabbit colored ears"

Дървен магнит

"Rabbit colored ears"

Персонализирано дървено гравирано магнитче  за великден. Прекрасен начин да оставите спомен за първите великденски празници на вашето дете. Магнитчето е лазерно изрязано и гравирано, а също и може да бъде оцветено в Бяло, Розово, Зелено, Лилаво, Синьо, Червено или Жълто. Може да променим гравираният текст, като в полето "Допълнителна информация" ни разпишете какво да изпишем. Размера на магнитчето е 8см височина и 6см ширина 

Как да поръчам?

Поръчайте лесно, като попълните формуляра за продукта. Напишете ни името на вашето дете. Може да променим гравираният текст, като в полето "Допълнителна информация" ни разпишете какво да изпишем. Молим текста да е от няколко думи за да е четливо.


!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването и.  За най-добри резултати попълнете коректно формата в дясно на всеки артикул и нека снимките , които ни изпращате да са светли, ясни , с добро качество и хората на тях да не са „изрязани“. 

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация , а Вие може да се свържете с нас на :

Директно през Facebook Messenger  в сайта,

Телефонен номер +359 898 381 625.

Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни

ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено слюбов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър

Дървен магнит "Rabbit colored ears"

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0898381625
  • 2.99лв


Формуляр на продукта:


Тагове: Магнит за празник, Магнит за Великден