Дървен Сувенир Книга с гравирана Дева Мария

Дървен сувенир със снимка, гравирано пожелание и икона на Дева Мария. Изработва се за всеки повод и празник. Уникален и неповторим персонализран подарък за вашите близки. Към рамката има подходяща стойка, с която да може да се сложи на удобно за Вас място. Направете уникален подарък , който винаги ще напомня за вас и ще създава уникална обстановка в дома.

Размера на цялата книга е 28/16см.

Размера на снимката е около 10/10см.

На 15 Август - Богородица празнуват всички, носещи имената Mария, Мариан, Мариян, Mариaнa, Mариянa, Мариела, Мариета, Mариo, Деспинa и производните им имена.

Как да поръчам?

Поръчайте лесно, като попълните формуляра за продукта .Въведете Името за горната част, което да изгравираме. Във формата "Добавете вашето пожелание и за какъв повод е:"  ни напишете вашето пожелание и светеца , който да изгравираме.  В текстовото поле "Допълнителна информация" може да ни напишете да допълним или премахнем нещо от или забележка как да бъде изработен и какво да съдържа подукта. В полето добавете снимка ни добавете снимката, която да сложим в рамката, която ще има защитно фолио.


!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването и.  

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация , а Вие може да се свържите с нас на :
Директно през Facebook Messenger  в сайта,
Телефонен номер +359 898 381 625.
Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни 
ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено с любов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър

Дървен Сувенир Книга с гравирана Дева Мария

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0898381625
  • 19.99лв


Формуляр на продукта:


Тагове: Подарък за имен ден, Подарък за Богородица