• Настолна мартеница "Пролетни Глашатаи"

Настолна мартеница "Пролетни Глашатаи"

Мартеницата "Пролетни Глашатаи" е символ на надеждата и обновлението, което идва с пролетта. Тя е ръчно ожветена с грижа и внимание към детайла, като всеки елемент е подбран за да предаде топлината и радостта на първите пролетни дни. Mъжът и жената, са облечени в български фолклорни носии, оживявайки традициите и културата на България. Цветовата гама е ярка и весела, създавайки чувство за празничност и ново начало.Тази мартеница е перфектен подарък за всеки, който иска да сподели позитивното послание на Баба Марта и да внесе късмет и здраве в дома и живота на близките си. "Пролетни Глашатаи" не е само украшение, а пазител на дългогодишни традиции и носител на културни стойности.

*Изработени от 2,5мм дървена основа

*Размер см височина и см ширина

*Всички сувенири ще пристигнат при Вас, опаковани по единично в целофанен плик!

*Минимално количество 1бр.

Как да поръчам?

Поръчайте лесно, като попълните формуляра за продукта. В полето "Име на притежателя" Ни напишете името, което желаете да бъде гравирано в детелинката. В детелинката може да се напише име на семейство, име на детска градина, име на училище и тн. например "Честита Баба Марта група Детелинки". В Полето "Допълнителна Информация" ни напишете ако искате да добавим нещо.

*Работим само с фирма ЕКОНТ!

*Приемаме поръчки само в онлайн магазина ни!

!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването й.  

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация , а Вие може да се свържите с нас на :
Директно през Facebook Messenger  в сайта,
Телефонен номер 
+359 886 609 988.
Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни 
ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено с любов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър
Потвърждение чрез код:

Настолна мартеница "Пролетни Глашатаи"

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0886609988
  • 24.99лв


Формуляр на продукта:


Тагове: Мартеница, Ръчна изработка, Баба Марта