• Настолна мартеница "Народни Веселяци"

Настолна мартеница "Народни Веселяци"

Изработената с много старание мартеница "Народни Веселяци" е въплъщение на богатото българско фолклорно наследство и народни традиции. Този очарователен комплект съчетава традиционните символи на здраве и късмет с модерен и привлекателен дизайн. Двете фигурки на момък и мома, представляващи българското народно облекло, са ръчно оцветени и изработени с изключително внимание към детайла. 

Цветовете са ярки и наситени, подчертаващи визуално богатството и разнообразието на българската култура. "Народни Веселяци" е уникална мартеница, ръчно изработена с любов и внимание към традициите. Тя въплъщава духа на България и носи послание за здраве и благополучие. "Народни Веселяци" е идеалният подарък, който не само носи пожелания за здраве и късмет, но и пази българската култура и традиции живи. Тази мартеница е идеална за всеки, който желае да сподели част от народния дух и веселие с близките си, като по този начин оживява традициите в съвременния свят.

*Изработени от 2,5мм дървена основа

*Размер см височина и см ширина

*Всички сувенири ще пристигнат при Вас, опаковани по единично в целофанен плик!

*Минимално количество 1бр.

Как да поръчам?

Поръчайте лесно, като попълните формуляра за продукта. В полето "Име на притежателя" Ни напишете името, което желаете да бъде гравирано на табелката от лявата страна. На табелката може да се напише име на семейство, име на детска градина, име на училище и тн. В Полето "Допълнителна Информация" ни напишете ако искате да добавим нещо.

*Работим само с фирма ЕКОНТ!

*Приемаме поръчки само в онлайн магазина ни!

!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването й.  

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация , а Вие може да се свържите с нас на :
Директно през Facebook Messenger  в сайта,
Телефонен номер 
+359 886 609 988.
Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни 
ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено с любов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър
Потвърждение чрез код:

Настолна мартеница "Народни Веселяци"

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0886609988
  • 24.99лв


Формуляр на продукта:


Тагове: Мартеница, Ръчна изработка, Баба Марта