Дървени цветя
"Лалета на Щастието"

Подарете си усещане за вечна пролет с "Лалета на щастието" - уникален декоративен елемент, който оживява във всяко пространство. Всяко лале в тази вълшебна саксия е ръчно оцветено със специално внимание към детайла, за да улови истинската същност на тези очарователни пролетни посланици. Разнообразието от цветове се слива в хармонична палитра, превръщайки се в символ на радост и оптимизъм. "Лалета на щастието" не са просто декорация, те са израз на ръчното изкуство и творчеството, което допринася за уникалността на вашия дом или офис. Поднесете "Лалета на щастието" на любим човек или ги позиционирайте в своята среда, за да добавите една доза цветна енергия и да създадете усмивки всеки ден. Защото щастието е в цветовете, които избираме да носим в сърцата и домовете си. Подходящи за всеки повод, от празничен подарък за майка, баба, учител и тн. до ежедневно украшение.

*Изработена от 2,5мм дървена основа.

*Размер см височина и см ширина

*Всички сувенири ще пристигнат при Вас, опаковани по единично в целофанен плик!

*Минимално количество 1бр.

Как да поръчам?

Поръчайте лесно, като попълните формуляра за продукта. В полето "Име на на притежателя?" Ни напишете името, или обръщението което желаете да бъде гравирано на табелката. В полето "Допълнителна информация" ни напишете ако искате да променим или да вмъкнем нещо друго. В Полето "Добавете Вашето пожелание" ни напишете за какъв повод е букета.

*Работим само с фирма ЕКОНТ!

*Приемаме поръчки само в онлайн магазина ни!

!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването и.  

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация , а Вие може да се свържите с нас на :
Директно през Facebook Messenger  в сайта,
Телефонен номер 
+359 886 609 988.
Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни 
ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено с любов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър
Потвърждение чрез код:

Дървени цветя "Лалета на Щастието"

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0886609988
  • 14.99лв


Формуляр на продукта:


Тагове: Подарък за осми март, подарък за майка, подарък за учител, лалета