• Ключодържатели За Него и Нея със Снимка

Ключодържатели За Него и Нея със Снимка

Персонализирани ключодържатели със ваша снимка. Уникален подарък за всяка влюбена двойка. Комплекта включва два ключодържателя със две снимки или със снимка и пожелание. Добро допълнение към подаръка за Свети Валентин или годишнина. Ключовете с един от предметите , които са винаги с нас и така вашият подарък ще е винаги във вашият любим.

Как да поръчам?

Поръчайте лесно, като попълните формуляра за продукта. Добавете снимка за едната страна на ключодържателите ,а за другата попълнете полето "Добавете текст" или добавете втора снимка.


!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването и.  За най-добри резултати попълнете коректно формата в дясно на всеки артикул и нека снимките , които ни изпращате да са светли, ясни , с добро качество и хората на тях да не са „изрязани“.

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация , а Вие може да се свържите с нас на :
Директно през Facebook Messenger  в сайта,
Телефонен номер +359 898 381 625.
Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни 
ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено с любов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър

Ключодържатели За Него и Нея със Снимка

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0898381625
  • 3.49лв


Формуляр на продукта:


Тагове: Ключодържател със снимка, Персонализиран ключодържател, Ключодържатели със снимка,