• Бебешка Визитка с Място за Отпечатъци + ПОДАРЪК РАМКА

Бебешка Визитка с Място за Отпечатъци
 + ПОДАРЪК РАМКА и Мастилница

Персонализирана  бебешка визитка за раждането на дете с място за отпечатъци и мастилница. Направете препрасен подарък за родителите на новородено , като им подарите нещо специално, което ще им напомня за появата на тяхната рожба. Напълно персонализирана визитка с данните от раждането и първата на снимка на бебето, като с помощта на безвредно мастило родителите ще могат да оставят отпечатак на неговите краче и ръка на предвиденото място. Специално изработена за Вас или Вашите роднини и приятели, като нашите специалисти използват висококачествени печатни материали и машини. Размери на рамката: 30х21см.

Как да поръчам?

Поръчайте лесно, като попълните формуляра за продукта. Във формата "Предпочитани Цветове и Тематика" ни напишете какъв да е фона , като може да е комбинация от цветове или любима анимация. След което ни напишете името на детето, както искате да го разпишем в колажа. Добавете снимка от раждането на детето Внимателно попълнете остаалите данни. В текстовото поле "Допълнителна информация" може да ни напишете да допълним или премахнем нещо от колажа или забележка как да бъде изработен и какво да съдържа .

Попълнете формуляра и ние ще изработим персонализирана бебешка визитка със снимка и място за отпечатъци Формат А4 от висококачествена гланцирана фотохартия. За да е напълно завършен този подарък получавате ПОДАРЪК РАМКА и мастилница за него.

!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването и.  За най-добри резултати попълнете коректно формата в дясно на всеки артикул и нека снимките , които ни изпращате да са светли, ясни , с добро качество и хората на тях да не са „изрязани“.

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация , а Вие може да се свържите с нас на :
Директно през Facebook Messenger  в сайта,
Телефонен номер +359 898 381 625.
Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни 
ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено с любов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър

Бебешка Визитка с Място за Отпечатъци + ПОДАРЪК РАМКА

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0898381625
  • 19.99лв


Формуляр на продукта:


Тагове: Подарък за Новородено, Бебешка Визитка, Визитка с Отпечатъци