Вечен Календар с Колаж Бебешка Визитка

+ ПОДАРЪК Кутийка

Персонализиран дървен вечен календар за раждането на дете. Подходящ и незабравим подарък за деня на изписването. Направете препрасен подарък за родителите на новородено , като им подарите нещо специално, което ще им напомня за появата на тяхната рожба.Може да го оставите на специална за вас дата или всеки ден местейки го да ви напомня за специален за вас човек. Персонализиран календар с данните от раждането и първата снимка на бебето. Попълнете формуляра правилно , а в полето допълнителна инфромация може да ни напишете да добавим още нещо. След като я изработим първо ще ви я изпратим по емайл за корекции или промени.

Как да поръчам?

Поръчайте лесно, като попълните формуляра за продукта. Във формата "Предпочитани Цветове и Тематика" ни напишете какъв да е фона , като може да е комбинация от цветове или обекти. Добавете снимка, която да използваме в колажа. Добавете ни пожеланиетоза колажа в полето "Добавете текст". В текстовото поле "Допълнителна информация" може да ни напишете да допълним или премахнем нещо от колажа или забележка как да бъде изработен и какво да съдържа.

!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването и.  За най-добри резултати попълнете коректно формата в дясно на всеки артикул и нека снимките , които ни изпращате да са светли, ясни , с добро качество и хората на тях да не са „изрязани“.

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация , а Вие може да се свържите с нас на :
Директно през Facebook Messenger  в сайта,
Телефонен номер +359 898 381 625.
Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни 
ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено с любов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър

Вечен Календар с Колаж Бебешка Визитка + ПОДАРЪК Кутийка

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0898381625
  • 9.99лв


Формуляр на продукта:


Тагове: Подарък със снимка, Бебешка Визитка Със Снимка, Колаж За Изписване със Снимка.