Бебешка Визитка "Първата Годинка"
 + Подарък Рамка

Персонализиран колаж тип Визитка за първата годинка на дете . Колажа представлява развитието на детето до неговата първа годинка съдържащ данните от неговото раждане и всичко което на направило през тази година. Това чудесен подарък за родителите на вече едногодишното дете. Това ще им напомня за тази най-важна в развитието на едно дете година и как бързо е пораснало то. Тематиката и съдържанието да колажа определяте вие , а ние ще се постараем да изработим един невероятен подарък , като към него ви подаряваме и рамка с която да го поднесете.

*Размер на колажа може да бъде А3 или А4

*Минимално количество 1бр.

Как да поръчам?

Поръчайте лесно, като попълните формуляра за продукта. Във формата "Предпочитани Цветове и Тематика" ни напишете какъв да е фона , като може да е комбинация от цветове или любима анимация. След което ни напишете името на детето, както искате да го разпишем в колажа. Попълнете внимателно останалата част от данните за детето. В текстовото поле "Допълнителна информация" може да ни напишете да допълним или премахнем нещо от колажа или забележка как да бъде изработен и какво да съдържа .

Попълнете формуляра и ние ще изработим персонализиран колаж  Формат А4 от висококачествена гланцирана фотохартия. За да е напълно завършен този подарък получавате ПОДАРЪК РАМКА за него.

*Работим само с фирма ЕКОНТ!

*Приемаме поръчки само в онлайн магазина ни!

!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването и.  За най-добри резултати попълнете коректно формата в дясно на всеки артикул и нека снимките , които ни изпращате да са светли, ясни , с добро качество и хората на тях да не са „изрязани“.

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация, а Вие може да се свържете с нас на:


Директно през Facebook Messenger  в сайта,
Телефонен номер +359 886 609 988.
Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни 
ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено с любов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър
Потвърждение чрез код:

Бебешка Визитка "Първата Годинка" + ПОДАРЪК РАМКА

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0886609988
  • 19.99лв


Формуляр на продукта:


Тагове: Подарък за първи рожден ден, Бебешка Визитка, Визитка за Първата Годинка,