Бебешка Визитка "Първата Годинка"
 + Подарък Рамка И МАГНИТЧЕ

Персонализиран колаж тип Визитка за първата годинка на дете . Колажа представлява развитиети на детето до неговата първа годинка съдържащ данните от неговто раждане и всичко което на направило през тази година. Това чудесен подарък за родителите на вече едногодишното дете. Това ще им напомня за тази най-важна в разитието на едно дете година и как бързо е порастнало то. Тематиката и съдържанието да колажа определяте вие , а ние ще се постараем да изработим един невероятен подарък , като към него ви подаъряваме и рамка с която да го поднесете и магнитче за хладилник.

Как да поръчам?

Поръчайте лесно, като попълните формуляра за продукта. Във формата "Предпочитани Цветове и Тематика" ни напишете какъв да е фона , като може да е комбинация от цветове или любима анимация. След което ни напишете името на детето, както искате да го разпишем в колажа. Попълнете вснимателно останалата част от данните за детето. В текстовото поле "Допълнителна информация" може да ни напишете да допълним или премахнем нещо от колажа или забележка как да бъде изработен и какво да съдържа .

Попълнете формуляра и ние ще изработим персонализиран колаж  Формат А4 от висококачествена гланцирана фотохартия. За да е напълно завършен този подарък получавате ПОДАРЪК РАМКА за него.

!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването и.  За най-добри резултати попълнете коректно формата в дясно на всеки артикул и нека снимките , които ни изпращате да са светли, ясни , с добро качество и хората на тях да не са „изрязани“.

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация , а Вие може да се свържите с нас на :
Директно през Facebook Messenger  в сайта,
Телефонен номер +359 898 381 625.
Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни 
ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено с любов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър

Бебешка Визитка "Първата Годинка" + ПОДАРЪК РАМКА И МАГНИТЧЕ

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0898381625
  • 14.99лв


Формуляр на продукта:


Подобни статии

Пожелания за Рожден ден

Пожелавам ти най-дъл..

Прочети...

Тагове: Подарък за първи рожден ден, Бебешка Визитка, Визитка за Първата Годинка,