Колаж "Моята Първа Годинка"
 + Подарък Рамка

Персонализиран колаж от 13 снимки за първата годинка на дете . Колажа представлява една снимка от раждането и по една снимка за всеки месец през първата годинка на  детето. Прекрасен начин да проследите колко е пораснало и променило през първата годинка . Тематиката и цветовете на колажа определяте Вие , а ние ще изработим един незабравим подарък . Зарадвайте цялото семейство с незабравим подарък за първата годинка на тяхното дете . Колажа е готин подарък към родителите за първият рожден ден на тяхното бебе. 

*Размер на колажа А4 или 21см/29,7см

*Минимално количество 1бр.

Как да поръчам?

Поръчайте лесно, като попълните формуляра за продукта. Във формата "Предпочитани Цветове и Тематика" ни напишете какъв да е фона , като може да е комбинация от цветове или любима анимация. След което ни напишете името на детето, както искате да го разпишем в колажа. Добавете снимка от раждането на детето и снимка за всеки месец.В текстовото поле "Допълнителна информация" може да ни напишете да допълним или премахнем нещо от колажа или забележка как да бъде изработен и какво да съдържа .

Попълнете формуляра и ние ще изработим персонализиран колаж съдържащ 13 снимки от висококачествена гланцирана фотохартия. За да е напълно завършен този подарък получавате ПОДАРЪК РАМКА за него.

*Работим само с фирма ЕКОНТ!

*Приемаме поръчки само в онлайн магазина ни!

!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването и.  За най-добри резултати попълнете коректно формата в дясно на всеки артикул и нека снимките , които ни изпращате да са светли, ясни , с добро качество и хората на тях да не са „изрязани“.

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация , а Вие може да се свържите с нас на :
Директно през Facebook Messenger  в сайта,
Телефонен номер 
+359 886 609 988.
Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни
ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено с любов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър

Колаж "Моята Първа Годинка" + Подарък Рамка

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0886609988
  • 19.99лв


Формуляр на продукта:


Тагове: Подарък за родители, Подарък за първа годинка, Подарък за бебе, Колаж със снимки,