Бебешка Визитка Магнитче 10/15

Персонализирана визитка за раждането на дете с данните от неговият първи ден на този свят. Прекрасен начин да увековечите неговата поява , като ние ще я направим изцяло по ваша идея и ще разпишем каквато информация ни предоставите имена на родителите или място на раждането. Прекрасен подарък за хората присъстващи в деня на изписването на бебето или за самите родители. Визитка е разпечатана изцяло върху магнитна лента за да прилепне напълно към всяка метална повърхност. Специално изработена за Вас или Вашите роднини и приятели, като нашите специалисти използват висококачествени печатни материали и машини.

*Размер 10см/15см

*Всички сувенири ще пристигнат при Вас, опаковани в целофанен плик!

*Минимално количество 1бр.

Как да поръчам?

Поръчайте лесно, като попълните формуляра за продукта. Във формата "Предпочитани Цветове и Тематика" ни напишете какъв да е фона , като може да е комбинация от цветове или любима анимация. След което ни напишете името на детето, както искате да го разпишем в колажа. Внимателно попълнете данните в следващите полета и добавете снимка на детето. В текстовото поле "Допълнителна информация" може да ни напишете да допълним или премахнем нещо от колажа или забележка как да бъде изработен и какво да съдържа .

Попълнете формуляра и ние ще изработим персонализиран колаж магнит за хладилник Формат 10/15 от висококачествена гланцирана фотохартия.

*Работим само с фирма ЕКОНТ!

*Приемаме поръчки само в онлайн магазина ни!

!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването и.  За най-добри резултати попълнете коректно формата в дясно на всеки артикул и нека снимките , които ни изпращате да са светли, ясни , с добро качество и хората на тях да не са „изрязани“.

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация , а Вие може да се свържите с нас на :
Директно през Facebook Messenger  в сайта,
Телефонен номер 
+359 886 609 988.
Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни 
ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено с любов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър
Потвърждение чрез код:

Бебешка Визитка Магнитче 10/15

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0886609988
  • 8.99лв


Формуляр на продукта:


Тагове: Подарък за родители, Подарък за първа годинка, Подарък за бебе, Бебешка Визитка,