Сувенир със Снимка "Любовен Квадрат"
 + Подарък Кутийка


Персонализиран подарък за свети Валентин, годишнина или повод , Квадрат със плуващ златист брокат при разклащане. Уникален подарък за вашите любими хора. Лицевата част е снимка която може да добавите от бутона "Добавете Снимка" , а задната част е поздравителна картичка  , като ни напишете вашето пожелание в формата "Допълнителна информация" . Също така там може да ни кажете какъв фон да използваме за картичката и да добавите ваши идеи как да я изпишем. Всяка поръчка се изработва индивидуално и ще ви я изпратим за одобрение преди да я изпратим. За да е напълно завършен подаръка ние ви подаряваме красива подаръчна кутийка за поднасянето и съхранение на сувенира "Любовен Квадрат" .

Как да поръчам?

Изпратете ни вашата снимка от полето "Добавете Снимка". Ако желаете да е с две снимки използвайте и допълнителният втори бутон "Добавете Снимка" , а цветовете и пожеланието може да ни напишете в формата "Допълнителна Информация"  и ние ще направим един незабравим подарък подходящ за всеки.

!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването и.  За най-добри резултати попълнете коректно формата в дясно на всеки артикул и нека снимките , които ни изпращате да са светли, ясни , с добро качество и хората на тях да не са „изрязани“.

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация , а Вие може да се свържите с нас на :
Директно през Facebook Messenger  в сайта,
Телефонен номер 
+359 886 609 988.
Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни 
ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено с любов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър
Потвърждение чрез код:

Сувенир със Снимка "Любовен Квадрат" + Подарък Кутийка

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0886609988
  • 19.99лв


Формуляр на продукта:


Тагове: Подарък за свети Валентин, Сувенир със Снимка,