Вечен Календар с Колаж + ПОДАРЪК Кутийка

Вечният календар със специално изработен за Вас колаж. Подходящ подарък за всеки повод , без значение от пол или възраст, като може да изпишете всички дати от календара с него. Може да го оставите на специална за вас дата или всеки ден местейки го да ви напомня за специален за вас човек. Персонализиран с Ваша снимка или колаж, изработен за специален повод или спомен това е прекрасен подарък , който ще виждате всеки ден на вашето бюро или секция.

*Размер на календара 11см височина и 7,5см ширина, Размер на снимката: 6см/6,5см

*Всички сувенири ще пристигнат при Вас, опаковани красива кутийка!

*Минимално количество 1бр. 

Как да поръчам?

Поръчайте лесно, като попълните формуляра за продукта. Във формата "Предпочитани Цветове и Тематика" ни напишете какъв да е фона , като може да е комбинация от цветове или обекти. Добавете снимка, която да използваме в колажа. Добавете ни пожеланието за колажа в полето "Добавете текст". В текстовото поле "Допълнителна информация" може да ни напишете да допълним или премахнем нещо от колажа или забележка как да бъде изработен и какво да съдържа.

*Работим само с фирма ЕКОНТ!

*Приемаме поръчки само в онлайн магазина ни!


!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването и.  За най-добри резултати попълнете коректно формата в дясно на всеки артикул и нека снимките , които ни изпращате да са светли, ясни , с добро качество и хората на тях да не са „изрязани“.

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация , а Вие може да се свържете с нас на :
Директно през Facebook Messenger  в сайта,
Телефонен номер 
+359 886 609 988.
Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни 
ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено с любов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър
Потвърждение чрез код:

Вечен Календар с Колаж + ПОДАРЪК Кутийка

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0886609988
  • 11.99лв


Формуляр на продукта:


Тагове: Подарък със снимка, Подарък за Свети Валентин, Подарък за Годишнина