Свещник с Имена "Meny Hearts"

Представяме Ви уникалният персонализиран свещник с гравирано пожелание и изрязани имена в горната част. Вълшебният свещник е фигура с 5 стени, като на една от тях изгравирваме пожелание по ваш избор , а на останалите има изрязани сърчица. Дъното е изрязано за да може да се сложи върху чаена свещ , а в горната част са изрязани имената Ви. Направете уникален подарък , който винаги ще напомня за вас и ще създава уникална обстановка в дома. Като ние ще ви подарим и красива подаръчна кутийка с която да поднесете вашият подарък

Размера на свещника е 10см височина и 7см ширина , като всяка страна е 5см широка.

Как да поръчам?

Поръчайте лесно, като попълните формуляра за продукта .Въведете Имета за горната част, които да изжежем. Във формата "Добавете вашето пожелание и за какъв повод е:"  ни напишете вашето пожелание и събитието с което е свързано, като нека то не е прекалено дълго.  В текстовото поле "Допълнителна информация" може да ни напишете да допълним или премахнем нещо от или забележка как да бъде изработен и какво да съдържа .

!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването и.  

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация , а Вие може да се свържите с нас на :
Директно през Facebook Messenger  в сайта,
Телефонен номер 
+359 886 609 988.
Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни 
ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено с любов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър
Потвърждение чрез код:

Свещник с Имена "Meny Hearts" + Подарък Кутийка

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0886609988
  • 14.99лв


Формуляр на продукта:


Тагове: Свещник с имена, Дървен свещник с имена, Персонализиран свещник.