Pop Up Картичка "Честито Кръщене"

Персонализирана картичка за кръщене. Прекрасен начин да увековечите този прекрасен за родителите и детето празник. Картичка, която ще остане за спомен и винаги ще напомня за Вас. Може да бъде изработена със снимки или на тяхно място да се вмъкне нещо по Ваш избор! Специално изработена за Вас или Вашите роднини и приятели, като нашите специалисти използват висококачествени печатни материали и машини.

*Размер 13,5см височина и 10см ширина

*Всички сувенири ще пристигнат при Вас, опаковани в целофанен плик!

*Минимално количество 1бр.

Как да поръчам?

Поръчайте лесно, като попълните формуляра за продукта. Във формата "Предпочитани Цветове и Тематика" ни напишете какъв да е фона , като може да е комбинация от цветове или любима анимация. След което ни напишете името на детето, както искате да го разпишем в картичката. Добавете дата на кръщенето и внимателно попълнете данните в следващите полета. В текстовото поле "Допълнителна информация" може да ни напишете да допълним или премахнем нещо от картичката или забележка как да бъде изработена и какво да съдържа .

Попълнете формуляра и ние ще изработим персонализирана картичка за кръщене.

*Работим само с фирма ЕКОНТ!

*Приемаме поръчки само в онлайн магазина ни!

!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването й.  За най-добри резултати попълнете коректно формата в дясно на всеки артикул и нека снимките , които ни изпращате да са светли, ясни, с добро качество и хората на тях да не са „изрязани“.

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация, а Вие може да се свържете с нас на:


Директно през Facebook Messenger  в сайта,
Телефонен номер +359 886 609 988.
Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни 
ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено с любов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър
Потвърждение чрез код:

Pop Up Картичка "Честито Кръщене"

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0886609988
  • 9.99лв


Формуляр на продукта:


Тагове: Картичка за кръщене