Коледна Звезда със Снимка 8см
 + Подарък Кутийка

Персонализирана коледна играчка звезда за елха с Ваша снимка. Идеален подарък за Вашите близки и приятели за предстоящите коледни празници. Можем да изработим коледната звезда със снимка от двете страни, с две различни снимки или снимка и пожелание. За да е напълно завършен подаръка ние ви подаряваме красива коледна кутийка с която да поднесете вашият подарък, а след празниците да се прибере топката отново в нея. Звездата е украсена с малка червена панделка, както и красива червена връвчица за да я окачите на клонче от вашата елха. Нашите специалисти подхождат индивидуално към всеки клиент и изпращат за предварителен преглед шаблоните за всички персонализирани продукти. 

*Размер 8см височина и 8см ширина.

*Всички коледни играчки ще пристигнат при Вас, опаковани в коледна кутийка или плик!

*Минимално количество 1бр.


Как да поръчам?

Изпратете ни Вашата снимка от полето "Добавете Снимка". Ако желаете да е с две снимки използвайте и допълнителният втори бутон "Добавете Снимка", а цветовете и пожеланието може да ни напишете в формата "Допълнителна Информация"  и ние ще направим един незабравим подарък подходящ за всеки.

*Работим само с фирма ЕКОНТ!

*Приемаме поръчки само в онлайн магазина ни!


!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването и.  За най-добри резултати попълнете коректно формата в дясно на всеки артикул и нека снимките , които ни изпращате да са светли, ясни , с добро качество и хората на тях да не са „изрязани“.

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация, а Вие може да се свържете с нас на :
Директно през Facebook Messenger  в сайта,
Телефонен номер 
+359 886 609 988.
Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни 
ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено с любов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър
Потвърждение чрез код:

Коледна Звезда със Снимка 8см + Подарък Кутийка

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0886609988
  • 10.99лв


Формуляр на продукта:


Тагове: Коледна играчка със снимка, Коледна звезда, Топка за елха със снимка,