Коледен Сувенир със Снимка "Коледен Квадрат"
 + Подарък Кутийка


Персонализиран подарък за предстоящите коледни празници, Квадрат със плуващ златист брокат при разклащане. Уникален подарък за вашите любими хора. Лицевата част е снимка която може да добавите от бутона "Добавете Снимка", а задната част е поздравителна картичка , като ни напишете вашето пожелание във формата "Допълнителна информация". Също така там може да ни кажете какъв фон да използваме за картичката и да добавите Ваши идеи как да я изпишем. Всяка поръчка се изработва индивидуално и ще ви я изпратим за одобрение преди да я изпратим. За да е напълно завършен подаръка ние ви подаряваме красива подаръчна кутийка за поднасянето и съхранение на сувенира "Любовен Квадрат" .

*Размер 11см височина и 11см ширина.

*Всички сувенири ще пристигнат при Вас, опаковани по единично в красива коледна кутийка!

*Минимално количество 1бр.

Как да поръчам?

Изпратете ни вашата снимка от полето "Добавете Снимка". Ако желаете да е с две снимки използвайте и допълнителният втори бутон "Добавете Снимка" , а цветовете и пожеланието може да ни напишете в формата "Допълнителна Информация"  и ние ще направим един незабравим подарък подходящ за всеки.

*Работим само с фирма ЕКОНТ!

*Приемаме поръчки само в онлайн магазина ни!

!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването и.  За най-добри резултати попълнете коректно формата в дясно на всеки артикул и нека снимките , които ни изпращате да са светли, ясни , с добро качество и хората на тях да не са „изрязани“.

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация , а Вие може да се свържете с нас на :
Директно през Facebook Messenger  в сайта,
Телефонен номер 
+359 886 609 988.
Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни 
ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено с любов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър
Потвърждение чрез код:

Коледен Сувенир със Снимка "Коледен Квадрат" + Подарък Кутийка

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0886609988
  • 19.99лв


Формуляр на продукта:


Тагове: Подарък за свети Валентин, Сувенир със Снимка,