• Персонализиран Колаж "Горчиво" + ПОДАРЪК РАМКА

Колаж "Горчиво" + ПОДАРЪК РАМКА

Персонализиран колаж Формат А4 със снимки е изработен специално за Вас. Подходящ подарък е  както за Свети Валентин , Годишнина и друг повод , така и без повод просто да покажете колко много държите на вашите близки. Персонализиран с Ваша снимка или колаж, изработен за специален повод или спомен това е прекрасен подарък , който ще виждате всеки ден на вашето бюро или стена. 

Как да поръчам?

Поръчайте лесно, като попълните формуляра за продукта. Във формата "Предпочитани Цветове и Тематика" ни напишете какъв да е фона , като може да е комбинация от цветове или обекти. Добавете снимка, която да използваме в колажа. Добавете ни пожеланието за колажа в полето "Добавете текст". В текстовото поле "Допълнителна информация" може да ни напишете да допълним или премахнем нещо от колажа или забележка как да бъде изработен и какво да съдържа.

!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването и.  За най-добри резултати попълнете коректно формата в дясно на всеки артикул и нека снимките , които ни изпращате да са светли, ясни , с добро качество и хората на тях да не са „изрязани“.

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация , а Вие може да се свържите с нас на :
Директно през Facebook Messenger  в сайта,
Телефонен номер +359 898 381 625.
Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни 
ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено с любов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър

Персонализиран Колаж "Горчиво" + ПОДАРЪК РАМКА

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0898381625
  • 19.99лв


Формуляр на продукта:


Тагове: Колаж Горчиво, Колаж със снимка, Колаж