• Мартенски венец "Бабина радост"

Мартенски венец "Бабина радост"

Потопете се в топлината на българските традиции с нашата мартеница "Бабина радост" – ръчно изработено чудо, което съчетава в себе си обичаите на миналото с веселието на настоящето. В центъра на тази уникално оформена мартеница стои ръчно бродирана баба, изтъкана с безгранично внимание към детайла и любов към занаята. Тя е символ на мъдростта и грижовността, които се предават от поколение на поколение. Изтъкана с майсторство и внимание към детайла, тази мартеница е не просто украшение, а символ на здраве и късмет. Всяка нишка разказва история, а всяка фигурка оживява с вълшебството на пролетта. Окръжена от плетен венец в традиционни български мотиви, "Бабина радост" е украсена с пъстри акценти и нежен флорален елемент, който добавя изисканост и свежест.

Поднесете един бутик от радост и късмет с тази уникална мартеница, която обещава не само да украси, но и да пази вашия дом с благодатта на старинния български обичай. "Бабина радост" не е просто мартеница, тя е знак на благодарност към природата и поклонение пред българските обичаи. Тя е идеалният избор за всеки, който иска да подари на близките си нещо специално и значимо, едно истинско произведение на изкуството, което носи духа на България. Придайте цветен акцент на вашата пролет с "Бабина радост" и позволете на традицията да внесе свежест и оптимизъм в ежедневието ви.


Как да поръчам?

Ценим вашия интерес към нашите уникални ръчно изработени бродерии. Въпреки това, поради индивидуалния характер на всяко творение, е възможно да не разполагаме с продукта в момента. Не се притеснявайте! Ако избраният от вас продукт е временно недостъпен, нашият екип ще се свърже с вас възможно най-скоро, за да уточним времето за изработка и да ви информираме за статуса на вашата поръчка. Благодарим ви за разбирането и търпението.

*Работим само с фирма ЕКОНТ!

*Приемаме поръчки само в онлайн магазина ни!

!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, след потвърждението и уточняването й. 

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация , а Вие може да се свържите с нас на :
Директно през Facebook Messenger  в сайта,
Телефонен номер +359 886 609 988.
Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни 
ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено с любов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър
Потвърждение чрез код:

Мартенски венец "Бабина радост"

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0886609988
  • 29.99лв


Формуляр на продукта:


Тагове: ръчно бродирана мартеница, български сувенири, ръчна изработка Баба Марта