• Дървена Рамка със Снимка и гравирана Дева Мария

Дървена Рамка със Снимка и гравирана Дева Мария

Дървена рамка със снимка и гравирано пожелание или икона на Дева Мария. Изработва се за всеки повод и празник, като на мястото на иконата може да се изгравира пожелание ,а името да е за всеки имен ден. Уникален и неповторим персонализиран подарък за вашите близки. Към рамката има подходяща стойка, с която да може да се сложи на удобно за Вас място. Направете уникален подарък , който винаги ще напомня за вас и ще създава уникална обстановка в дома.

Размера на цялата рамка е 14/28см

Размера на снимката е 10/15

На 15 Август - Богородица празнуват всички, носещи имената Mария, Мариан, Мариян, Mариaнa, Mариянa, Мариела, Мариета, Mариo, Деспинa и производните им имена.

Как да поръчам?

Поръчайте лесно, като попълните формуляра за продукта .Въведете Името за горната част, което да изгравираме. Във формата "Добавете вашето пожелание и за какъв повод е:"  ни напишете вашето пожелание или светеца , който да изгравираме.  В текстовото поле "Допълнителна информация" може да ни напишете да допълним или премахнем нещо от или забележка как да бъде изработен и какво да съдържа подукта. В полето добавете снимка ни добавете снимката, която да сложим в рамката, която ще има защитно фолио.


!!!ВАЖНО ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!!!

Всяка поръчка се изпълнява индивидуално и според изискванията на клиентите, като времето за изработка е до 3 работни дни след потвърждението и уточняването и.  

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация , а Вие може да се свържите с нас на :
Директно през Facebook Messenger  в сайта,
Телефонен номер +359 898 381 625.
Директно, като съобщение към Facebook  страницата ни 
ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено с любов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър

Дървена Рамка със Снимка и гравирана Дева Мария

  • Код на продукта:Персонализирани Подаръци
  • Наличност:В наличност - Поръчай сега: 0898381625
  • 14.99лв


Формуляр на продукта:


Тагове: Подарък за имен ден,